27 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 Januari punika, dinten ingkang kaping 27 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]