Giuseppe Verdi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Giuseppe Verdi
Giuseppe Verdi signature.jpg

Giuseppe Fortunino Francesco Verdi (lair ing Le Roncole, 10 Oktober 1813 – pati ing Milan, 27 Januari 1901 ing umur 87 taun) punika komponis Italia, utamanipun opera. Panjenenganipun punika anggota paling gadhah prabawa ing Sekolah Opera Italia nalika abad kaping-19.

Pranala njawi[besut | besut sumber]