Giuseppe Verdi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Giuseppe Verdi
Giuseppe Verdi signature.jpg

Giuseppe Fortunino Francesco Verdi (lair ing Le Roncole, 10 Oktober 1813 – tilar donya ing Milan, 27 Januari 1901 kanthi umur87 taun) punika komponis Italia, utamanipun opera. Panjenenganipun punika anggota paling kagungan pengaruh ing Sekolah Opera Italia nalika abad kaping-19.

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Giuseppe Verdi ing Wikimedia Commons.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Giuseppe_Verdi&oldid=829228"