Giuseppe Verdi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Giuseppe Verdi
Giuseppe Verdi signature.jpg

Giuseppe Fortunino Francesco Verdi (lair ing Le Roncole, 10 Oktober 1813 – pati di Milan, 27 Januari 1901 ing yuswa 87 taun) punika komponis Italia, utamanipun opera. Panjenenganipun punika anggota paling kagungan prabawa ing Sekolah Opera Italia nalika abad kaping-19.

Pranala njawi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Giuseppe_Verdi&oldid=1089099"