Giuseppe Verdi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Giuseppe Verdi
Giuseppe Verdi signature.jpg

Giuseppe Fortunino Francesco Verdi (lair ing Le Roncole, 10 Oktober 1813 – pati ing Milan, 27 Januari 1901 ing yuswa 87 taun) punika komponis Italia, utamanipun opera. Panjenenganipun punika anggota paling kagungan prabawa ing Sekolah Opera Italia nalika abad kaping-19.

Pranala njawi[besut | besut sumber]