Edgar Allan Poe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe portrait B.jpg
Edgar Allan Poe
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Edgar Poe
Paraban Edgar
Saka Boston, Massachusett, Amerika Serikat.
Piranti Panulis
Mangsa akarya 1809 - 1849

Edgar Poe utawa Edgar Allan Poe ya iku panulis carita memedi [1]. Edgar wis dadi panulis wiwit umur 18 taun [2]. Panguripané Edgar kagolong dramatis, amarga uripé ngemu carita kasripahan, saka kasripahan ibuné nalika enom, kasripahan Pak Gedhéné sing kagungan èlmu bab nulis, nganti dhèwèké diarani ora waras déning kanca-kancané. Edgar iku lair ing kutha Boston [3]. Urip kasripahan iku ora nglunturaké semangaté.

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Allen 1927
  2. ^ Silverman 1991, pp. 27–28
  3. ^ Glenn, Joshua (9 April 2007). "Edgar Allan Poe". boston.com. The Boston Globe. Dijupuk 16 Maret 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala Njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Edgar_Allan_Poe&oldid=1087399"