Edgar Allan Poe

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe portrait B.jpg
Edgar Allan Poe
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Edgar Poe
Paraban Edgar
Saka Boston, Massachusett, Amerika Serikat.
Piranti Panulis
Mangsa akarya 1809 - 1849

Edgar Poe utawa Edgar Allan Poe yaiku panulis crita memedi [1]. Edgar wis dadi panulis wiwit umur 18 taun [2]. Panguripané Edgar kagolong dramatis, amarga uripé ngemu crita kasripahan, saka kasripahan ibuné nalika enom, kasripahan Pak Gedhéné sing kagungan èlmu bab nulis, nganti dhéwéké diarani ora waras dening kanca-kancané. Edgar iku lair ing kutha Boston [3]. Urip kasripahan iku ora nglunturaké semangaté.

Cathetan Suku[sunting | Owah sumber]

  1. ^ Allen 1927
  2. ^ Silverman 1991, pp. 27–28
  3. ^ Glenn, Joshua (9 April 2007). "Edgar Allan Poe". boston.com. The Boston Globe. http://www.boston.com/news/globe/ideas/brainiac/2007/04/_a_globe_reader.html. Diwiwiti 16 Maret 2013.

Pranala Njaba[sunting | Owah sumber]

Golèki Edgar Allan Poe ing proyèk-proyèk wiki Wikimedia liyané:
Wiktionary-logo-en.png Dhéfinisi kamus
Wikibooks-logo.svg Buku tèks
Wikiquote-logo.svg Kutipan
Wikisource-logo.svg Tèks sumber
Commons-logo.svg Gambar lan médhia
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Edgar_Allan_Poe&oldid=865339"