Hans Christian Andersen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hans Christian Andersen
Constantin Hansen 1836 - HC Andersen.jpg
Lukisan Hans Christian Andersen taun 1836 karya Christian Albrecht Jensen.
Lair (1805-04-02)April 2, 1805
Odense, Dhènemarken
Pati Agustus 4, 1875(1875-08-04) (umur 70)
Copenhagen, Dhènemarken
Pakarya Novèlis, panulis carita cekak, panulis dongèng
Bangsa Dhènemarken
Gènre Literatur bocah, travelog

Tandha tangan

Hans Christian Andersen (lair ing Odense, Dhènemarken pérangan kidul, 2 April 1805 – pati ing Rolighed cerak Kopenhagen, Dhènemarken, 4 Agustus 1875 ing yuswa 70 taun) iku sawijining panulis lan pujangga kanthi kabangsaan Denmark sing paling kondhang amarga karya dongèngé.

Pranala njaba[besut | besut sumber]