Hans Christian Andersen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hans Christian Andersen
C.A. Jensen 1836 - HC Andersen.jpg
Lukisan Hans Christian Andersen taun 1836 karya Christian Albrecht Jensen.
Lair(1805-04-02)April 2, 1805
Odense, Dhènemarken
PatiAgustus 4, 1875(1875-08-04) (umur 70)
Copenhagen, Dhènemarken
PakaryaNovèlis, panulis carita cekak, panulis dongèng
BangsaDhènemarken
GènreLiteratur bocah, travelog

Tandha tangan

Hans Christian Andersen (lair ing Odense, Dhènemarken pérangan kidul, 2 April 1805 – pati ing Rolighed cerak Kopenhagen, Dhènemarken, 4 Agustus 1875 ing umur 70 taun) iku siji panulis lan pujangga kanthi kabangsaan Denmark sing paling kondhang amarga karya dongèngé.

Pranala njaba[besut | besut sumber]