Prajanjian Paris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Akèh prajanjian kang ditandhatangani ing Paris, Prancis, ing antarané:

Pirsani uga[besut | besut sumber]