Prajanjian Paris

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Akèh prajanjian sing ditandhatangani ing Paris, Prancis, ing antarané:

Pirsani uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Prajanjian_Paris&oldid=869109"