Prajanjian Paris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Akèh prajanjian kang ditandhatangani ing Paris, Prancis, ing antarané:

Pirsani uga[besut | besut sumber]