Prajanjian Paris

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Akèh prajanjian sing ditandhatangani ing Paris, Prancis, ing antarané:

Pirsani uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Prajanjian_Paris&oldid=1056022"