Prajanjian Paris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Akèh prajanjian kang ditandhatangani ing Paris, Prancis, ing antarané:

Pirsani uga[besut | besut sumber]