24 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

24 November punika dinten ingkang kaping 328 utawi 329 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Charles Darwin

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]