642

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647
Dasawarsa: 630-an  640-an  650-an
Abad: kaping-6  kaping-7  kaping-8
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-642 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=642&oldid=809286"