Dallas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Disambig.svg

Dallas ya iku jeneng kota ing Amerika Serikat. panggone ing nagara bagian Texas. Penduduke 1.232.940 jiwa (2006), lan wewengkon metropolitan Dallas (Dallas-Fort Worth-Arlington utawa luwih kakenal karo The Metroplex) nduwèni jumlah penduduk akihe 6.145.037 jiwa (2006). Miturut jumlah penduduke, Dallas nduwèni peringkat kaping-9 kota gedhe lan wewengkon metropolitan paling gedhe kaping-4 ing nagara Amerika Serikat. Walikota Dallas saat iki ya iku Tom Leppert.

Budaya[sunting | besut sumber]

Klub-klub ulah raga[sunting | besut sumber]

Kota-kota kembar[sunting | besut sumber]

Dallas mempunyai hubungan kota kembar dengan: [1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Nagara bagian Texas Cithakan:Kota besar di AS


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dallas&oldid=1053089"