Dallas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig variants icon.svg

Dallas ya iku jeneng kutha ing Amérika Sarékat. panggone ing praja Texas. Penduduke 1.232.940 jiwa (2006), lan wewengkon metropolitan Dallas (Dallas-Fort Worth-Arlington utawa luwih kakenal karo The Metroplex) duwé jumlah penduduk akihe 6.145.037 jiwa (2006). Miturut jumlah penduduke, Dallas duwé peringkat kaping-9 kutha gedhé lan wewengkon metropolitan gedhé dhéwé kaping-4 ing nagara Amérika Sarékat. Walikota Dallas saat iki ya iku Tom Leppert.

Budaya[besut | besut sumber]

Klub-klub ulah raga[besut | besut sumber]

Kota-kutha kembar[besut | besut sumber]

Dallas mempunyai gayutan kutha kembar dengan: [1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Praja Texas Cithakan:Kota besar di AS