Dallas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig.svg

Dallas ya iku jeneng kota ing Amerika Serikat. panggone ing nagara bagian Texas. Penduduke 1.232.940 jiwa (2006), lan wewengkon metropolitan Dallas (Dallas-Fort Worth-Arlington utawa luwih kakenal karo The Metroplex) nduwèni jumlah penduduk akihe 6.145.037 jiwa (2006). Miturut jumlah penduduke, Dallas nduwèni peringkat kaping-9 kota gedhé lan wewengkon metropolitan paling gedhé kaping-4 ing nagara Amerika Serikat. Walikota Dallas saat iki ya iku Tom Leppert.

Budaya[besut | besut sumber]

Klub-klub ulah raga[besut | besut sumber]

Kota-kota kembar[besut | besut sumber]

Dallas mempunyai hubungan kota kembar dengan: [1]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Nagara bagian Texas Cithakan:Kota besar di AS


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dallas&oldid=1080451"