3 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

3 Agustus punika dinten ingkang kaping 215 utawi 216 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

von Hindenburg

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

2 Agustus – 3 Agustus – 4 Agustus