4 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

4 September punika dinten ingkang kaping 247 utawi 248 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

3 September – 4 September – 5 September