5 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 5 September)

5 September punika dinten ingkang kaping 248 utawi 249 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

1972 – Insidhèn panyulikan atlit Israèl ing München Jerman déning tiyang-tiyang Palestina rikala Olimpiadhe.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

4 September – 5 September – 6 September