5 September

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

5 September punika, dinten ingkang kaping 248 utawi 249 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

1972 – Insidhèn panyulikan atlit Israèl ing München Jerman déning tiyang-tiyang Palestina rikala Olimpiadhe.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 5 September ing Wikimedia Commons.
4 September – 5 September – 6 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=5_September&oldid=954490"