6 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 6 September)

6 September punika, dinten ingkang kaping 249 utawi 250 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Kakawin Bharatayuddha
Kakawin Bharatayuddha
  • 1157 - Kakawin Bharatayuddha ing basa Jawa Kuna, rampung ditulis.
  • 1955 - Huru-hara Anti Yunani ing Istanbul
  • 1968 - Swaziland mardika.
  • 1970 - Para pejuang Palèstina mbajak rong pesawat komersial lan digawa menyang Dawson's Field, Yordania kanggo dijeblugaké.
  • 1972 - Para pejuang Palèstina saka Gerakan September Cemeng nyandera lan matèni para atlit Israèl ing München.
  • 1985 - Para pejuang Palèstina matèni 22 jiwa lan natoni liyani ing serangan ing sinagoga Neve Shalom, Istanbul.
  • 1997 - Putri Diana saking Britania Raya disarèkaké, sawisé séda ing kacilakan ing Paris.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

5 September6 September7 September