6 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 6 September)

6 September punika dinten ingkang kaping 249 utawi 250 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Kakawin Bharatayuddha

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

5 September6 September7 September