10 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

10 September punika dinten ingkang kaping 253 utawi 254 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

9 September – 10 September – 11 September