29 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

29 September punika dinten ingkang kaping 272 utawi 273 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 September – 29 September – 30 September