30 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 30 September)

30 September punika, dinten ingkang kaping 273 utawi 274 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

1452Alkitab Johann Gutenberg: buku ingkang kaping pisan dipuncithak. 1965Kudeta déning kaum komuis utawi Gestapu. Lajeng antawis 500.000 ngantos 2.000.000 tiyang ingkang dipuntudhuh komunis dipejahi déning para satru. Èwonan tiyang ugi dipunjeblosaken penjara.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

29 September – 30 September – 1 Oktober