30 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 30 September)
Jump to navigation Jump to search

30 September punika dinten ingkang kaping 273 utawi 274 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

1452Alkitab Johann Gutenberg: buku ingkang kaping pisan dipuncithak. 1965Kudeta déning kaum komuis utawi Gestapu. Lajeng antawis 500.000 ngantos 2.000.000 tiyang ingkang dipuntudhuh kuminis dipejahi déning para satru. Èwonan tiyang ugi dipunjeblosaken panjara.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

29 September – 30 September – 1 Oktober