30 September

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

30 September punika, dinten ingkang kaping 273 utawi 274 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

1452Alkitab Johann Gutenberg: buku ingkang kaping pisan dipuncithak. 1965Kudeta déning kaum komuis utawi Gestapu. Lajeng antawis 500.000 ngantos 2.000.000 tiyang ingkang dipuntudhuh komunis dipejahi déning para satru. Èwonan tiyang ugi dipunjeblosaken penjara.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 30 September ing Wikimedia Commons.
29 September30 September1 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=30_September&oldid=804190"