30 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

30 September punika dinten ingkang kaping 273 utawi 274 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

1452Alkitab Johann Gutenberg: buku ingkang kaping pisan dipuncithak. 1965Kudeta déning kaum komuis utawi Gestapu. Lajeng antawis 500.000 ngantos 2.000.000 tiyang ingkang dipuntudhuh kuminis dipejahi déning para satru. Èwonan tiyang ugi dipunjeblosaken panjara.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

29 September – 30 September – 1 Oktober