16 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

16 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 350 utawi 351 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Hut-AKABRI

Uga delengen[besut | besut sumber]