18 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

18 Mèi punika dinten ingkang kaping 138 utawi 139 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

17 Mèi - 18 Mèi - 19 Mèi