Afghanistan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Afganistan)
د افغانستان اسلامي دولت
دولت اسلامی افغانستان
De Afġānistān Islāmī Jomhoriyat
Gendéra Lambang nagara
Kutha krajan
lan paling gedhé
Kabul
Basa resmi Parsi (Dari), Pashtun, Arab
Papréntahan Républik Islam
 •  Presiden Hamid Karzai
 •  Wakil Presiden Ahmad Zia Massoud
Abdul Karim Khalili
Kemerdekaan
 •  Banyu (%) 0%
Cacah jiwa
 •  Rantaman 2005 29,928,987 (38)
GDP  (PPP) Rantaman 2004
 •  Gunggung US$63,86 miliar (68)
 •  Per kapita US$1.490 (158)
Valuta Afgani (AFN)
Zona wektu (UTC+4:30)
Kodhé bèl 93
TLD Internèt .af
Kabul

Afganistan iku nagara ing Asia. Kutha krajané ya iku: Kabul. Pedhunungé kira-kira ana 30 yuta.

Mangga Pirsani[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Afghanistan&oldid=1072484"