Kapuloan Cocos (Keeling)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Territory of Cocos (Keeling) Islands
Gendéra Lambang nagara
Motto: Maju Pulo Kita
Antem: Ora ana
Kutha krajan West Island
Largest city Bantam (Pulo Home)
Basa resmi Inggris
Papréntahan Monarki konstitusional
 •  Administrator Barry Haase
-
 •  Banyu (%) -
Cacah jiwa
 •  Rantaman 2004 628 (-)
 •  Cacah sirah - -
GDP  (PPP) Rantaman -
 •  Gunggung - (-)
 •  Per kapita - (-)
Valuta Dolar Australia (AUD)
Wilayat wektu (UTC+6:30)
 •  Mangsa Panas (DST)  (UTC+6:30)
Kodhé bèl 61-891
TLD Internèt .cc

Kapuloan Cocos lan Keeling iku sawijining jajahan Australia sakiduling Pulo Jawa. Tlatah iki nduwé padunung kurang luwih 700 jiwa lan jembaré ana 13 km2.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Kapuloan Cocos (Keeling) ing Wikivoyage

Cathetan sikil[besut | besut sumber]