Kapuloan Cocos (Keeling)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Territory of Cocos (Keeling) Islands
Motto: Maju Pulo Kita
Lagu kabangsanOra ana
Ibu kutha West Island
Largest city Bantam (Pulo Home)
Basa resmi Inggris
Pamaréntahan Monarki konstitusional
 -  Administrator Barry Haase
-
 -  Banyu (%) -
Pedunung
 -  2004 estimate 628 (-)
 -  - census -
PDB (KKB) - estimate
 -  Total - (-)
 -  Per capita - (-)
Valuta Dolar Australia (AUD)
Zona wektu (UTC+6:30)
 -  Summer (DST)  (UTC+6:30)
Kodhe tilpun 61-891
Internet TLD .cc

Kapuloan Cocos lan Keeling iku sawijining jajahan Australia sakiduling Pulo Jawa. Tlatah iki nduwé padunung kurang luwih 700 jiwa lan jembaré ana 13 km2.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Kapuloan Cocos (Keeling) ing Wikivoyage

Cathetan sikil[besut | besut sumber]