New South Wales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
New South Wales

New South Wales iku praja Australia, praja kang tuwa dhéwé kang diwiwiti saka taun 1788. Kutha krajan praja iki ya iku Sydney. Praja iki uga praja kang paling okeh penduduke. Ing wulan Maret 2006, penduduknya cacahé 6.817.100 jiwa.

Telu kutha gedhé dhéwé ing New South Wales ya iku Sydney, Newcastle lan Wollongong.

Pranala njaba[besut | besut sumber]