New South Wales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Anyar Wales Kidul.

Anyar Wales Kidul (Inggris: New South Wales) iku praja Australia, praja kang tuwa dhéwé kang diwiwiti saka taun 1788. Kutha krajan praja iki yaiku Sydney. Praja iki uga praja kang paling okeh penduduke. Ing wulan Maret 2006, penduduknya cacahé 6.817.100 jiwa.

Telu kutha gedhé dhéwé ing Anyar Wales Kidul yaiku Sydney, Newcastle lan Wollongong.

Pranala njaba[besut | besut sumber]