New South Wales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
New South Wales

New South Wales iku nagara bagian Australia, nagara bagian sing paling tuwa sing diwiwiti saka taun 1788. Kutha krajan nagara bagian iki ya iku Sydney. Nagara bagian iki uga nagara bagian sing paling okeh penduduke. Ing wulan Maret 2006, penduduknya cacahe 6.817.100 jiwa.

Telu kutha paling gedhe ing New South Wales ya iku Sydney, Newcastle lan Wollongong.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata New South Wales ing Wikivoyage


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=New_South_Wales&oldid=1056988"