4 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

4 Januari punika dinten ingkang kaping 4 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

1643 - Sir Isaac Newton, bapa ngèlmu fisika modhèren, miyos ing Lincolnshire Inggris.

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]