4 Januari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Januari2015

4 Januari punika, dinten ingkang kaping 4 miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | Owah sumber]

Wiyosan[sunting | Owah sumber]

1643 - Sir Isaac Newton, bapa ngèlmu fisika modern, miyos ing Lincolnshire Inggris.

Séda[sunting | Owah sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | Owah sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | Owah sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=4_Januari&oldid=803822"