4 Januari

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cithakan:Januari2016

4 Januari punika, dinten ingkang kaping 4 miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

1643 - Sir Isaac Newton, bapa ngèlmu fisika modern, miyos ing Lincolnshire Inggris.

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=4_Januari&oldid=803822"