4 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

4 Januari punika, dinten ingkang kaping 4 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

1643 - Sir Isaac Newton, bapa ngèlmu fisika modern, miyos ing Lincolnshire Inggris.

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]