4 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

4 Januari punika dinten ingkang kaping 4 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

1643-Sir Isaac Newton, bapa ngèlmu fisika modhèren, miyos ing Lincolnshire Inggris.

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]