11 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Januari2016

11 Januari punika, dinten ingkang kaping 11 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Albania - Dinten Républik (1946)
  • Jepang - Kagami-Biraki (Festival Kue Beras)
  • Nepal - Dinten Persatuan
  • Pésta Pambaptisan Gusti Yesus

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=11_Januari&oldid=1052875"