Salju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Salju sing tumèmplèk ana ing wit

Salju iku banyu udan sing tiba saka awan lan wis njendhel dadi padhet déné hawa sing adhem. Salju iku dumadi saka unsur-unsur kukusé banyu sing wis njendhel dadi ès ing udara lan tiba ing bumi minangka kristal-kristal ès.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Salju&oldid=928342"