5 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

5 Januari punika, dinten ingkang kaping 5 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Hari Korps Wanita Angkatan Laut (KOWAL).

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]