17 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 November punika, dinten ingkang kaping 321 utawi 322 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]