November 2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
< November 2011 >
M S S R K J S
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Kalendher Setaun

Prastawa[besut | besut sumber]

  • 27 November 2011 Konggrès Basa Jawa V resmi dipunbikak déning Gubernur Jawa Wétan Soekarwo dipunrawuhi ugi Sultan Hamengkubuwana X, Wakil Mantri Wiyata Nasional Windu Nuryanti, lan utusan saking nagari manca kados ta saking Suriname lanOstrali ing Hotèl JW Marriott Surabaya. Konggrès punika dipunleksanakaken ngantos tanggal 30 Novèmber 2011.
  • 26 November 2011 Kreteg Kutai Kartanagara ing Tenggarong, Kutai Kartanagara, Kalimantan Wétan, rubuh.
  • 22 November 2011 SEA Games 2011 resmi katutup déning Wakil Présidhèn Indonésia, Boediono ing Palembang, Sumatra Kidul, lan Indonésia kasil dados juwara umum.
  • 20 November 2011 Tony Stewart kasil dados jawara NASCAR Seri Piala Sprint kanggé kaping tiganipun sasampunipun menangi lomba ing Homestead-Miami Speedway.
  • 17 November 2011 Mario Monti resmi dipunlantik dados Mahamantri Itali
  • 11 November 2011 SEA Games 2011 resmi dipunbikak déning Présidhèn Républik Indonésia, Susilo Bambang Yudhoyono, ing Palembang, Sumatra Kidul.

    Ugi pirsani[besut | besut sumber]

  • Dasawarsa November Taun :
    1900-an 1900 1901 1902 1903 1904 1905 906 1907 1908 1909
    1910-an 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919
    1920-an 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
    1930-an 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
    1940-an 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
    1950-an 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
    1960-an 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
    1970-an 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
    1980-an 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
    1990-an 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
    2000-an 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
    2010-an 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
    2010-an 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029