12 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 346 utawi 347 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]