12 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

12 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 346 utawi 347 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]