8 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

8 Agustus punika dinten ingkang kaping 220 utawi 221 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

7 Agustus – 8 Agustus – 9 Agustus