9 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

9 September punika, dinten ingkang kaping 252 utawi 253 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

8 September – 9 September – 10 September