Adam Richard Sandler

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Adam Sandler

Adam Richard Sandler (9 September 1966) iku sawijining aktor Amérika Sarékat. Adam Sandler biasané main film-film komedi utawa lawak. Dhèwèké tau main antara liya film The Wedding Singer (1998), Punch-Drunk Love (2002), Spanglish (2004) lan You Don't Mess with the Zohan (2008).