You Don't Mess with the Zohan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
You Don't Mess with the Zohan
With the zohan.jpg
Poster rilis bioskop
Sutradhara Dennis Dugan
Prodhuser Adam Sandler
Jack Giarraputo
Panulis Adam Sandler
Robert Smigel
Judd Apatow
Paraga Adam Sandler
John Turturro
Emmanuelle Chriqui
Nick Swardson
Lainie Kazan
Rob Schneider
Pamusik Rupert Gregson-Williams
Sinématografi Michael Barrett
Pambesut Tom Costain
Kumpeni
pamrodhuksi
Dhistributhor Columbia Pictures
Surya babaran
6 Juni 2008
Wektu main
117 menit
Nagara Flag of the United States Film Amérika Sarékat
Basa English
Ibrani
Arab ngawur (Basa Arab éthok-éthok)
Rantaman US$ 90 yuta
Kalarisan US$ 200.310.680
(Saindhenging donya)

You Don't Mess with the Zohan ("Kowé Aja Golèk Masalah Karo Zohan") iku sawijining film Amérika Sarékat sing dibabar taun 2008. Film iki dibintangi déning Adam Sandler, Rob Schneider, Mariah Carey lan liya-liyané. Film iki nyritakaké sawijining (manten) prajurit Israèl, anama Zohan sing péngin dadi tukang cukur ing New York City.