You Don't Mess with the Zohan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
You Don't Mess with the Zohan
With the zohan.jpg
Poster rilis bioskop
Juru arah Dennis Dugan
Juru gawé Adam Sandler
Jack Giarraputo
Juru tulis Adam Sandler
Robert Smigel
Judd Apatow
Juru paraga Adam Sandler
John Turturro
Emmanuelle Chriqui
Nick Swardson
Lainie Kazan
Rob Schneider
Juru musik Rupert Gregson-Williams
Sinématografi Michael Barrett
Juru besut Tom Costain
Kongsi
panggawé
Juru dum Columbia Pictures
Tanggal babar
6 Juni 2008
Suwé
117 menit
Nagara Flag of the United States Film Amérika Sarékat
Basa English
Ibrani
Arab ngawur (Basa Arab éthok-éthok)
Rantaman US$ 90 yuta
Kalarisan US$ 200.310.680
(Saindhenging donya)

You Don't Mess with the Zohan ("Kowé Aja Golèk Masalah Karo Zohan") iku sawijining film Amérika Sarékat sing dibabar taun 2008. Film iki dibintangi déning Adam Sandler, Rob Schneider, Mariah Carey lan liya-liyané. Film iki nyritakaké sawijining (manten) prajurit Israèl, anama Zohan sing péngin dadi tukang cukur ing New York City.