Rob Schneider

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rob Schneider
Rob Schneider 2016 (cropped).jpg
Lair (1963-10-31) Oktober 31, 1963 (umur 58)
San Francisco, U.S.
PakaryanActor
Taun aktif1987 - sapunika
BojoPatricia Azarcoya (2011 - sapunika)

Rob Schneider (lair 31 Oktober 1963) ya iku aktor saka Amérika Sarékat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]