8 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

8 Maret punika, dinten ingkang kaping 67 utawi 68 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Prastawa wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten Wanita Internasional

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

7 Maret - 8 Maret - 9 Maret