Johannes Kepler

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Johannes Kepler
Wangun foto Yohanes Kepler taun 1610 déning pelukis anon
Lair (1571-12-27)Désèmber 27, 1571
Weil der Stadt near Stuttgart, Germany
Pati Novèmber 15, 1630(1630-11-15) (umur 58)
Regensburg, Bavaria, Germany
Padunungan Baden-Württemberg; Styria; Bohemia; Upper Austria
Babagan Astronomy, astrology, mathematics and natural philosophy
Institusi University of Linz
Alma mater University of Tübingen
Misuwur amarga Kepler's laws of planetary motion
Kepler conjecture
Agama Lutheran

Johannes Kepler 15711630, punika satunggiling ahli astronomi Jerman. Piyambakipun utaminipun dados misuwur déning téorinipun bab éwahing saha puteraning planit-planit. Piyambakipun ugi kaanggep ingkang ngadegaken ngèlmu astronomi modern.

Uga pirsani liyane[sunting | besut sumber]

Tulisan karya Kepler[sunting | besut sumber]

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Referensi[sunting | besut sumber]

  • Awake! March 8, 2005, p. 24-7, Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc.
  • Sedarlah! 8 Maret 2005, h. 24-7, Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Johannes Kepler ing Wikimedia Commons.
Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Johannes_Kepler&oldid=927383"