11 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

11 Maret punika dinten ingkang kaping 70 utawi 71 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1966-Supersemar, dinten lairipun Surat Perintah Sebelas Maret
  • 2004-Jeblugipun bom ing Madrid, Spanyol ingkang ngasilaken 191 kurban jiwa kaliyan 1.430 kurban tatu-tatu.
  • 2013 -Warga Kapuloan Falkland utawi Malvinas mutusaken kanggé tetep dados péranganing wewengkon Inggris salebeting satunggiling réferèndum.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

10 Maret-11 Maret-12 Maret