11 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

11 Maret punika dinten ingkang kaping 70 utawi 71 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Warga Kapuloan Falkland utawi Malvinas mutusaken kanggé tetep dados péranganing wewengkon Inggris salebeting satunggiling réferèndum.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    10 Maret-11 Maret-12 Maret