11 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

11 Maret punika dinten ingkang kaping 70 utawi 71 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Warga Kapuloan Falkland utawi Malvinas mutusaken kanggé tetep dados péranganing wewengkon Inggris salebeting satunggiling réferèndum.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    10 Maret-11 Maret-12 Maret