11 Maret

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cithakan:Maret2016 11 Maret punika, dinten ingkang kaping 70 utawi 71 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1966 - Supersemar, dinten lairipun Surat Perintah Sebelas Maret
  • 2004 - Jeblugipun bom ing Madrid, Spanyol ingkang ngasilaken 191 korban jiwa kaliyan 1.430 korban tatu-tatu.
  • 2013 - Warga Kapuloan Falkland utawi Malvinas mutusaken kanggé tetep dados bagéyan saking wewengkon Inggris salebeting satunggiling réferèndum.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
10 Maret - 11 Maret - 12 Maret
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=11_Maret&oldid=963843"