11 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

11 Maret punika, dinten ingkang kaping 70 utawi 71 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1966 - Supersemar, dinten lairipun Surat Perintah Sebelas Maret
  • 2004 - Jeblugipun bom ing Madrid, Spanyol ingkang ngasilaken 191 kurban jiwa kaliyan 1.430 kurban tatu-tatu.
  • 2013 - Warga Kapuloan Falkland utawi Malvinas mutusaken kanggé tetep dados pérangan saking wewengkon Inggris salebeting satunggiling réferèndum.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

10 Maret - 11 Maret - 12 Maret