Douglas Adams

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Douglas Adams

Douglas Adams (lair ing Cambridge, Britania Raya, 11 Maret 1952 - tilar donya ing Santa Barbara, California, AS, 11 Mei 2001) iku sawijining panulis buku lan sandiwara Inggris. Dhèwèké misuwur déning karyané Hitchhiker's Guide to the Galaxy sing wiwitané iku sawijining sandiwara radio. Banjur karyané iki bakal dadi 'trilogi' buku sing kawangun saka limang buku, dolanan komputer, sérial TV lan film bioskop. Sumbangsihé Douglas Adams marang radio Inggris iku dilestarèkaké ing The Radio Academy Hall of Fame.[1]

Douglas Adams iku uga sawijining atéis kawentar. Dhèwèké mangaribawani atéis militan Richard Dawkins. Bukuné Dawkins The God Delusion (2006), diprasembahaké marang Douglas Adams.

Réferènsi lan cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "The Radio Academy Hall of Fame". The Radio Academy. The Radio Academy. Archived from the original on 2011-12-08. http://www.radioacademy.org/hall-of-fame. Retrieved 8 Agustus 2011.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Douglas_Adams&oldid=833377"