Douglas Adams

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Douglas Adams

Douglas Adams (lair ing Cambridge, Britania Raya, 11 Maret 1952 - tilar donya ing Santa Barbara, California, AS, 11 Mei 2001) iku panulis buku lan sandiwara Inggris. Dhèwèké misuwur déning karyané Hitchhiker's Guide to the Galaxy sing wiwitané iku sandiwara radio. Banjur karyané iki bakal dadi 'trilogi' buku sing kawangun saka limang buku, dolanan komputer, sérial TV lan film bioskop. Sumbangsihé Douglas Adams marang radio Inggris iku dilestarèkaké ing The Radio Academy Hall of Fame.[1]

Douglas Adams iku uga sawijining atéis kawentar. Dhèwèké mangaribawani atéis militan Richard Dawkins. Bukuné Dawkins The God Delusion (2006), diprasembahaké marang Douglas Adams.

Réferènsi lan cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "The Radio Academy Hall of Fame". The Radio Academy. The Radio Academy. Archived from the original on 2011-12-08. Retrieved 8 Agustus 2011.  Check date values in: |access-date= (help)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Douglas_Adams&oldid=1029309"