7 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

7 Mèi punika dinten ingkang kaping 127 utawi 128 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

6 Mèi-7 Mèi-8 Mèi