Wina

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Wina
Wien
Kiwa-Tengen, ndhuwur-ngisor: Rathaus, Schloss Schönbrunn, Riesenrad, Staatsoper, Stephansdom, Kunsthistorisches Museum, Stephansplatz, Sachertorte, Johann-Strauß-Denkmal, Sezession, Donau City, Hundertwasserhaus
Flag of Wina
Flag
Official seal of Wina
Seal
Coat of arms of Wina
Coat of arms
[[file:Cithakan:Location map Austria|240px|Wina is located in Cithakan:Location map Austria]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; left: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Austria|6x6px|Wina|link=|alt=]]
Wina
Lokasi Wina ing Austria
Coordinates: 48°12′32″N 16°22′21″E / 48.20889°L 16.37250°W / 48.20889; 16.37250
Nagara Austria Flag of Austria
Wewengkon Wien
Government
 • Walikota Michael Häupl (SPÖ)
 • Wakil-Walikota Maria Vassilakou (Grüne)
Area
 • City 414,65 km2 (16,010 sq mi)
 • Land 395,26 km2 (15,261 sq mi)
 • Water 19,39 km2 (749 sq mi)
Elevation 151 (Lobau) – 542 (Hermannskogel) m (495–1.778 ft)
Population (2011)
 • City 1.714.142 11px
 • Density 4.002,2/km2 (103,660/sq mi)
 • Urban 1.983.836
 • Metro ca, 2.419.000
  Statistik Austria,[1] VCÖ – Mobilität mit Zukunft[2]
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Website www.wien.gv.at
Peta Austria lan lokasine Wina
Kutha Wina, Austria

Wina (Jèrman: Wien, Inggris: Vienna) iku kutha krajan nagara Austria. Kutha iki nduwé padunung 1,8 yuta jiwa lan 2,2 ing laladan Wina Raya. Kutha iki kutha gedhé dhéwé ing Austria lan uga dadi punjer budaya, ékonomi lan pulitik. Ing kutha iki ana kantor PBB lan OPEC.

Cathetan suku[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wina&oldid=1016695"