Wina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wina
Wien
Kiwa-Tengen, ndhuwur-ngisor: Rathaus, Schloss Schönbrunn, Riesenrad, Staatsoper, Stephansdom, Kunsthistorisches Museum, Stephansplatz, Sachertorte, Johann-Strauß-Denkmal, Sezession, Donau City, Hundertwasserhaus
Flag of Wina
Flag
Official seal of Wina
Seal
Coat of arms of Wina
Coat of arms
Lua error nèng Modul:Location_map larik 417: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Austria" nor "Template:Location map Austria" exists.Lokasi Wina ing Austria
Coordinates: 48°12′32″N 16°22′21″E / 48.20889°N 16.37250°E / 48.20889; 16.37250
Nagara Austria Ostenrik
Wewengkon Wien
Government
 • Walikota Michael Häupl (SPÖ)
 • Wakil-Walikota Maria Vassilakou (Grüne)
Tlatah
 • Kutha 414,65 km2 (16,010 sq mi)
 • Palemahan 395,26 km2 (15,261 sq mi)
 • Banyu 19,39 km2 (749 sq mi)
Èlevasi 151 (Lobau) – 542 (Hermannskogel) m (495–1.778 ft)
Cacah jiwa (2011)
 • City 1.714.142 11px
 • Karapetan 4.002,2/km2 (103,660/sq mi)
 • Kutha 1.983.836
 • Métro ca, 2.419.000
  Statistik Austria,[1] VCÖ – Mobilität mit Zukunft[2]
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)
Sana jaringan www.wien.gv.at
Peta Austria lan lokasine Wina
Kutha Wina, Austria

Wina (Jèrman: Wien, Inggris: Vienna) iku kutha krajan nagara Austria. Kutha iki nduwé padunung 1,8 yuta jiwa lan 2,2 ing laladan Wina Raya. Kutha iki kutha gedhé dhéwé ing Austria lan uga dadi punjer budaya, ékonomi lan pulitik. Ing kutha iki ana kantor PBB lan OPEC.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wina&oldid=1016695"