14 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

14 Januari punika, dinten ingkang kaping 14 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]