12 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 Januari punika, dinten ingkang kaping 12 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2010 - Lindhu mawi kakiyatan 7 skala Richter ngoregi ibukitha Haiti lan sacelakipun nalika ing pukul 16.45 wekdal lokal. Kathah yasan runtuh lan éwonan tiyang dipundugi tiwas. (Kompas)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]