20 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

20 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 354 utawi 355 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]