November 2009

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
< November 2009 >
M S S R K J S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Kalendher Setaun

Prastawa[besut | besut sumber]

30 November - Rwanda nggabung dados anggota Nagara-Nagara Persemakmuran. (BBC)

27 - Banjir ageng kawontenan ing Jeddah, Arab Saudi, niwasaken 77 jiwa lan ngicalaken 350 jiwa.(Republika)

27 - Satunggalipun sepur anjlog ing Ruslan ing rute Moskwa - St. Petersburg awit dipunbom déning téroris. Prastawa punika niwasaken 26 jiwa lan puluhan sanèsipun tatu-tatu. (AP via Yahoo!)

20 - Para pamimpin Uni Éropah milih Mahamantri Bèlgi Herman van Rompuy dados Présidhèn Dewan Éropah ingkang kaping sepindhah. (BBC)

16 - Konferensi Tingkat Tinggi Pangan FAO ing Roma dipunwiwiti kanthi agéndha utami ngrancang strategi global ketahanan pangan. (bbc.co.uk)

11 - Etihad Airways dipunnobataken minangka maskapé pamaburan paling saé ing donya versi World Travel Awards (WTA). (kompas.com)

9 - Sakbotenipun 45 jalmi cidra sasampunipun lindhu mawi kekiyatan 6,7 skala Richter ngguncang Pulo Sumbawa wayah 03.41 WITA. (BBC)

8 - Slowakia nutup jalur tapel wates kaliyan Ukraina amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi. (Kompas.com)

5 - Kabareskrim Polri Komjen Pol Susno Duadji lan Wakil Jaksa Agung Abdul Hakim Ritonga mundur. (Detik.com) (Detik.com)

3 - Pamuteran kasil sadhapan telepon KPK dhumateng Anggodo Widjojo déning MK ing salebeting sidang kabuka uji materi UU KPK micu reaksi wonten ing masarakat. (Kompas.com)

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Dasawarsa November Taun :
1900-an 1900 1901 1902 1903 1904 1905 906 1907 1908 1909
1910-an 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919
1920-an 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
1930-an 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
1940-an 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
1950-an 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
1960-an 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
1970-an 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
1980-an 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
1990-an 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
2000-an 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
2010-an 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
2010-an 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029