27 November

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 November punika, dinten ingkang kaping 331 utawi 332 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2009 - Satunggalipun sepur anjlog ing Rusia ing rute Moskwa - St. Petersburg awit dipun bom déning téroris. Prastawa punika niwasaken 26 jiwa lan puluhan sanèsipun tatu-tatu. (AP via Yahoo!)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 27 November ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=27_November&oldid=804275"