Senèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Senen iku dina kaping pindho ing penanggalan umum, sawise Minggu, sadurunge Slasa. Tembung senen (senin-Basa Indonésia) dijupuk seka basa Arab Isnain sing maknanè loro.

Ing basa Kawi, Senèn disebut Soma kang dijupuk seka basa Sansekerta. Umume dina Senèn asring dienggo dina pisanan sawisé liburan sapeken sepisan.

Delengen uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Senèn&oldid=1063375"