28 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 28 November)

28 November punika dinten ingkang kaping 332 utawi 333 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]