28 November

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

28 November punika, dinten ingkang kaping 332 utawi 333 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 28 November ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=28_November&oldid=804276"