1820

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1815 1816 1817 1818 1819 1820 1821 1822 1823 1824 1825
Dasawarsa: 1810-an  1820-an  1830-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1820 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1820&oldid=807860"