Komisi Pemberantasan Korupsi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Komisi Pemberantasan Korupsi
KPK Logo.svg
CekakanKPK
KepalaAbraham Samad
Alamat kantor pusatJln. HR Rasuna Said Kav C-1 Jakarta-12920
Situs web
kpk.go.id
Logo Komisi Pemberantasan Korupsi.

Komisi Pemberantasan Korupsi, utawa dicekak KPK, iku komisi ing Indonésia sing diadegaké taun 2003 kanggo ngatasi, nanggulangi lan mbrantas korupsi ing Indonésia. Komisi iki diadegaké miturut Undhang-Undhang Républik Indonésia Nomer 30 Taun 2002 ngenani Komisi Pemberantasan Tindak Pidana Korupsi. Ketua KPK ya iku Antasari Azhar (Non Aktif), wektu iki KPK kabawah kanthi kolèktif.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Regulasi[besut | besut sumber]

Dhasar hukum KPK[besut | besut sumber]

Undhang-Undhang[besut | besut sumber]

Peraturan Pamaréntah[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]