Komisi Pemberantasan Korupsi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Infobox lembaga nonstruktural Indonésia

Logo Komisi Pemberantasan Korupsi.

Komisi Pemberantasan Korupsi, utawa dicekak KPK, iku komisi ing Indonésia sing diadegaké taun 2003 kanggo ngatasi, nanggulangi lan mbrantas korupsi ing Indonésia. Komisi iki diadegaké miturut Undhang-Undhang Républik Indonésia Nomer 30 Taun 2002 ngenani Komisi Pemberantasan Tindak Pidana Korupsi. Ketua KPK ya iku Antasari Azhar (Non Aktif), wektu iki KPK dipimpin sacara kolèktif.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Regulasi[besut | besut sumber]

Dhasar hukum KPK[besut | besut sumber]

Undhang-Undhang[besut | besut sumber]

Peraturan Pamaréntah[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]