Abraham Samad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dr. Abraham Samad, S.H., M.H.
Abraham Samad.jpg
Ketua Komisi Pemberantasan Korupsi 4
Wiwit linggih
2011
PrésidhènSusilo Bambang Yudhoyono
Kang sadurungéM. Busyro Muqoddas
Rerincèn dhiri
Lair (1966-11-27) Novèmber 27, 1966 (umur 55)
Indonésia Makassar, Sulawesi Selatan
AlmamaterUniversitas Hasanuddin
ProfésiAdvokat

Dr. Abraham Samad, S.H., M.H., (lair ing Makassar, Sulawesi Kidul, 27 Novèmber 1966; umur 55 taun) ya iku panjenengané dada salah sijiné advokat Indonesia uga njabat dadi Ketua Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) periode 2011-2015.

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Abraham Samad mbuntasake pendhidhikan Sarjana (Strata 1/S1), Magister (Strata2/S2), lan Dhoktoral (Strata 3/S3) ing babagan hukum ing Fakultas Hukum Universitas Hasanuddin (FH Unhas), Makassar[1][2]. Gelar Dhoktor dikukuhake ing taun 2010[3]. Kanthi judhul Tesis nyupuk tema pamberantasan korupsi, ya iku ngupas penanganan kasus korupsi ing pengadilan negeri déning pangadilan mirunggan.[4]

Rujukan[besut | besut sumber]

Kalungguhan pulitik
Kang sadurungé
{{{before}}}
{{{title}}} Isih njabat

{{subst:#if:Samad, Abraham|}} [[Kategori:{{subst:#switch:{{subst:uc:1966}}

|| UNKNOWN | MISSING = Taun lair ora ana {{subst:#switch:{{subst:uc:}}||LIVING=(wong urip)}}
| #default = Lair 1966

}}]] [[Kategori:{{subst:#switch:{{subst:uc:}}

|| LIVING  = Wong urip
| UNKNOWN | MISSING  = Taun pati ora ana
| #default = Pati 

}}]]