Kompas Gramedia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kompas Gramedia, sing disingkat KG, yaiku perusahaan Indonesia sing melu bidang media massa sing diadegake tanggal 17 Agustus 1963, diwiwiti kanthi diterbitake Majalah Intisari, dening P.K. Ojong lan Jakob Oetama. Ngarsane Kompas Gramedia ora bisa kapisah saka sejarah sing dawa supaya bisa nggayuh cita-cita luhur supaya bisa ngajar bangsa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]